Ansatte

SportVision har fire ansatte:

Kenneth Vik Lund, Daglig leder
Atle Tunsberg, Marked
Maria Nilsen, Koordinator
Sidsel Krogh Tunsberg, Regnskap.

 

Visjon

 SportVision skal til enhver tid kunne levere kunnskap og produkter innen fagområdet syn til krevende utøvere innen sport og medisin som setter dem i stand til å yte sitt beste. 

For å kunne strekke oss mot dette målet må vi være villig til alltid å søke ny kunnskap og samarbeide med de beste produsentene og de beste fagmiljøene innen synsvitenskap. For oss er det ikke aktuelt å gå på akkord med kvalitet. Vi vet at våre kunder krever det beste av oss for å kunne yte det beste selv. Vår slogo er derfor: Løft dine prestasjoner med SportVision.

Historie

Gründerne Rolf Lund og Kenneth Vik Lund startet Provista Spesialoptikk i 1999. med lang bakgrunn fra syn, og høy faglig kompetanse fra spesialoptikk har selskapet utviklet seg fra å drive med primært svaksyntoptikk til å drive med sportsoptikk, medisinskoptikk og synstester.

I januar 2016 ble hjelpemiddeldelen av ProVista overtatt 100% av det svenske teknologifirmaet LVI Low Vision International AB. De bruker navnet ProVista Spesialoptikk, men har ingenting verken juridisk eller driftsmessig tilknytning til vårt firma.
1. september 2016 byttet vi navn til SportVision AS.
Dette ble gjort for enda tydeligere å profilere vårt fokus; optikk, medisin og sport.

Med oss på veien har vi svært sterke aktører som:
Norsk idrett, via en rekke utøvere og landslag innen ulike idrettsgrener.
Rudy Project, kjent italiensk sportsbrille produsent som fokuserer hundre prosent på kvalitet og teknologi for krevende prestasjonsorienterte utøvere.
Shamir, en av verdens ledende glassprodusenter som har utviklet en helt unik teknologi for presisjon i utmåling og tilpasning av optikk for aktive brillebrukere. Avansert digital produksjon kombinert med norsk support fra oss skal sikre topp kvalitet i brillene som leveres kunden. 

Vi leverer også medisinsk optikk, med det mener vi lupebriller til tannleger, leger og veterinærer.
Vi har oppnådd en unik posisjon ved at vi kan representere både Heine Optoteknik, Zeiss og Keeler på dette området. 

Synstester og treningsmateriell til screening, kartlegging av alle typer synsfunksjoner.
Vi er i denne sammenheng general agent for Lea tester, Good-lite og Richmond.