SportVision AS er spesialist på synstester. Vi har utviklet The Vision Box er et kompakt senter for utprøving, måling og trening av synsfunksjoner.

ProVista Innovation blitt generalagent for The Good-Lite Company i Europa. Det var derfor med stor glede vi i vinter opplever at Good-Lite også har overtatt Richmond Products. Dette øker vårt produktprogram betydelig og gjør oss en av de mest komplette leverandørene av synstester i markedet. Vi vil nå øke vår synlighet i markedet og satse på kundesupport og veiledning i bruk av testene.

Good-Lite Company ble grunnlagt allerede i 1930. Produktprogrammet består av et stort utvalg synstester inkludert de nye lyskabinettene , ”Cortical Visual assessment kit”, synstavler for testing av fargesyn, kontrastfølsomhet, stereosyn og nær-/ avstandstesting av visus. Good-Lite er godt kjent for sine standard ETDRS tavler og selvkalibrerende LED-baserte lyskabinetter, og kanskje mest av alt for alle testene basert på LEA SYMBOLS® og LEA NUMBERS®.

Richmond Products fokuser på nevro- og pediatriske synstester. De har vært en innovatør i produksjonen av ulike typer synstester. Kjent er Richmond’s HRR Pseudoisochromatic Plates somer en annerkjent fargesynstest. Andre kjente produkter finnes oculær motilitet, synsfelt, kontrastfølsomhet og samsyn. Richmond Products, består av over 2000 produkter innen synstesting. Vi vil nå være I stand til å tilby et enda bedre program for ny områder som raskt vokser frem, som synstesting innen Traumatic Brain Injury (TBI), Vision Rehab, Binocular Vision og Pediatric Ophthalmology oh Optometry.