om oss

VISJON

SportVision skal til enhver tid kunne levere kunnskap og produkter innen fagområdet syn til krevende utøvere innen sport og medisin som setter dem i stand til å yte sitt beste.

For å kunne strekke oss mot dette målet må vi være villig til alltid å søke ny kunnskap og samarbeide med de beste produsentene og de beste fagmiljøene innen synsvitenskap. For oss er det ikke aktuelt å gå på akkord med kvalitet. Vi vet at våre kunder krever det beste av oss for å kunne yte det beste selv. Vår slogo er derfor: “Topp prestasjoner med SportVision”.

HISTORIE

Gründerne Rolf Lund og Kenneth Vik Lund startet i 1999 sin virksomhet med lang bakgrunn fra syn, og høy faglig kompetanse fra spesialoptikk har selskapet utviklet seg fra å drive med primært svaksyntoptikk til å drive med sportsoptikk, medisinsk optikk og synstester.

I 2016 fikk firmaet navnet: SportVision AS. Dette ble gjort for enda tydeligere å profilere vårt fokus; optikk, medisin og sport.

Med oss på veien har vi svært sterke aktører som:
Norges idrettsforbund, via en rekke utøvere og landslag innen ulike idrettsgrener. Vi er foretrukket leverandør til Olympia toppen, Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund.
Vi er norsk distributør av Rudy Project, kjent italiensk sportsbrille produsent som fokuserer hundre prosent på kvalitet og teknologi for krevende prestasjonsorienterte utøvere.
Vi er norsk distributør av Shamir, en av verdens ledende glassprodusenter som har utviklet en helt unik teknologi for presisjon i utmåling og tilpasning av optikk for aktive brillebrukere. Avansert digital produksjon kombinert med norsk support fra oss skal sikre topp kvalitet i brillene som leveres kunden.
Vi er norsk distributør av Eschenbach brilleinnfatninger, et firma som alltid har stått for kvalitet.
Vi leverer også medisinsk optikk, med det mener vi lupebriller til tannleger, leger og veterinærer.
Vi har oppnådd en unik posisjon ved at vi kan representere både Heine Optoteknik, Zeiss og Keeler på dette området.

Synstester og treningsmateriell til screening, kartlegging av alle typer synsfunksjoner.
Vi er i denne sammenheng europeisk general agent for Lea tester, Good-lite og Richmond.